Donateur worden ?

In Rwanda ben je niets zonder een goede schoolopleiding.Je vindt geen baan. Als je geen baan hebt, beland je vroeg of laat op straat. Daar verdien je niets en al snel lig je in de goot. Zo vergaat het veel Rwandese kinderen, waarvan de ouders geen geld hebben om hen naar school te laten gaan.

De stichting Vrouwen van Rwanda garandeert daarom al sinds haar oprichting het schoolgeld van alle kinderen bij de aangesloten vrouwen. Dat zijn er ruim 500. Die gaan dankzij de stichting  Vrouwen van Rwanda naar het basisonderwijs of naar het voortgezet onderwijs. Wie in Rwanda de stap zet naar het voortgezet onderwijs, is verzekerd van een goede toekomst. Voortgezet onderwijs is in Rwanda namelijk tegelijk beroepsonderwijs. Dus leerlingen leren een vak. Daarmee kunnen ze werk vinden. Of ze kunnen doorstromen naar de universiteit.

Wilt u ook vriend worden van de stichting Vrouwen van Rwanda? U betaalt 25 euro per jaar voor een periode van 5 jaar. U kunt online een machtigingsformulier aanvragen door hier te klikken
Zie ook onze pagina contact.

vrouwenrwanda@gmail.com

 
Aanmelden nieuwsbrief ?

Maandelijks op de hoogte blijven ?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.


HOME
RWANDA & VROUWEN
WAT DOEN WIJ?
WAT IS ER BEREIKT?
DONATEUR WORDEN
CONTACT


Stichting
Vrouwen van Rwanda

ING bank 15 75 843
info@vrouwen-van-rwanda.nl